boliger-danmark.dk: Find lejebolig i Danmark

Find lejebolig i Danmark

Find boliger i hele Danmark på Boliger-danmark.dk - Lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger

Boliger-Danmark.dk hjælper dig med at finde lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger til salg og til leje i hele Danmark. Klik ind på de enkelte byer for at læse mere om fordele og ulemper for dig, eller start din søgning efter ledige boliger til leje eller salg ved at klikke på linksene i højre side. Du kan søge efter lejligheder, villaer, værelser/studieboliger, fritidshuse og grunde.

 

Icon CO2 neutral website English transparent.png

312 studieboliger på vej til DTU

Fra begyndelsen af august måned i år bliver et helt nyt boligkompleks opført i Lyngby. Dette vil være en del af boligtilbuddet til udvekslingsstuderende, der kommer til landet for at studere på Danmarks Tekniske Universitet. Der har i mange år været underskud på netop denne type boliger, og på trods af der stadig er underskud af den type studieboliger, så er det et skridt i den rigtige retning. Vil du læse mere om studieboligerne så klik her.

Årets villavej ligger i Aalborg

Igen i år har konkurrencen om årets villavej i Nordjylland fundet sted. Denne gang var det Gyldenlakvej i Nørresundby, som trak det længste strå. Det gode fællesskab på vejen blev belønnet med en pris på 10.000 kroner. En del af det gode naboskab består i, at de spiser sammen og hjælper med alt fra børnepasning til i hinandens haver. Læs mere her.

Træhuse på vej på Sjælland

Boliger i træ har vist sig at være en stor succes. Derfor har Boligselskabet Sjælland besluttet sig for at investere i mindst 250 boliger de kommende fire år. De har allerede 300 huse på vej. Boligerne kommer også til at være rækkehuse, da de er utrolig eftertragtede. Ventelisten på boligerne er lang, hvilket kun bekræfter den store efterspørgsel, der er i øjeblikket. Læs mere her.

Kolding: gammelt hotel ombygges til ungdomsboliger

I Kolding er et nyt projekt netop sat i gang. Der er tale om det gamle Hotel Lunderskov fra 1906, som skal laves om til 15 et- og toværelses ungdomsboliger. Det er en investor fra Esbjerg, der står bag projektet for at hjælpe unge, der har brug for en bolig.  Ungdomsboligerne kommer til at stå klar til indflytning i 2020. Læs hele artiklen her.

Flexboliger hitter på Lolland-Falster

Mange køber flexbolig med tanke om at tilflytte permanent senere. Alt i alt overvejer 57 procent at bosætte sig fast i flexboligen senere hen. Mange overvejer det når de går på pension eller, hvis de finder et job tættere på. På sydhavsøerne er der knap 900 flexboliger indtil nu og stadig flere åbner på for denne boligmulighed, da det er et billigere alternativ til et sommerhus. Læs mere her.

København: Prisen for forældrekøb er ”lav”

Det er ingen hemmelighed, at kvadratmeterprisen er ekstrem høj, hvis man vil købe en lejlighed i København. De seneste år er prisen steget eksplosivt på boliger i København, men denne negative effekt har ikke smittet af på forældrekøbene. Dette skyldes at renten stadig er lav, hvilket er med til at holde den månedlige udgift nede efter købet af en lejlighed eller andelsbolig. Læs hele artiklen her.

Kollegiebyggeri begyndt i Odense

I 2017 annoncerede pensionsselskabet PFA i anledningen af deres 100-års jubilæum, at de ville opføre et kollegie i hver af de fire største studiebyer. Dette gjorde de blandt andet for at hylde videnssamfundet og uddannelse. Der er blevet gjort en del forarbejde siden, men nu skyder de for alvor det første projekt i gang. 8. juni blev første spadestik taget til det kommende kollegie i Odense, der vil bestå af knap 300 boliger samt fællesarealer. Til åbningsarrangementet deltog blandt andet Odenses borgmester. Der er sat 300 millioner af til projektet i Odense, men samlet har PFA planlagt at bruge over en milliard på de kommende kollegier. Byggeriet vil blive opført som et bæredygtigt projekt med blandt andet regnvandsopsamling og genanvendelige robuste materialer. Kollegiet forventes at stå klart i starten af 2020, mens opskrivningen til de kommende 20 kvadratmeters kollegieværelser forventes at begynde i midten af 2019. Læs hele artiklen her

Aarhus har ny central bydel i vente

Der er det seneste lange stykke tid bygget på livet løs i Aarhus, hvilket kun ser ud til at fortsætte. Dette går hånd i hånd med, at flere og flere flytter til smilets by, og der derfor skabes et naturligt behov for flere boliger. Det næste sted, som står for skud, er den 36.000 kvadratmeter store såkaldte DT-grund. Området ligger omkring Daugbjergvej midt i Aarhus tæt på det grønne område ved Ceres Byen og det fornyede Godsbaneareal. Dette er en af de sidste større udviklingsarealer i den centrale del af Aarhus. Området kommer til at blive både bæredygtigt og mangfoldigt med mange boligtyper i vente. Udover kontorbygninger vil området bestå af familieboliger, almene boliger, studieboliger og mere fællesskabsbaserede livsstilsboliger – sidstnævnte er primært tiltænkt personer over 50 år. Projektet forventes at koste omkring 2 milliarder. Der rykkes nu ind i sidste face, hvor projektet skal videreudvikles og realiseres. Vil du have alle detaljerne med, så læs hele artiklen her.

361 ungdomsboliger på vej til Valby

Der har længe været brug for ungdomsboliger i hovedstadsområdet, og som følge af denne efterspørgsel er endnu et projekt nu sat i gang. På Poppelstykket i Valby, er det nu planlagt, at bygge en seksetagers bygning. I alt består projektet af 15.500 kvadratmeter nybyggeri, hvor de 12.900 kvadratmeter kommer til at bestå af boliger. I alt kommer der til at blive bygget 361 ungdomsboliger. Boligerne vil bestå af et til to værelser og tilhørende fællesområder, bestående af fælles opholdsrum, altaner og tagterrasser. Udover ungdomsboliger i de øverste fem etager, vil bygningen også huse erhvervslejemål på stueetagen og parkeringskælder nederst. Ungdomsboligerne er planlagt til at stå indflytningsklar i sommeren 2020. Læs hele artiklen her.

For få vender tilbage til Langeland, men måske er der håb

Det er en klassisk praksis, at mange unge rejser fra landet ind til storbyen for at tage deres uddannelse. Hvad der sker efterfølgende er individuelt, men flere ender ofte med at vende tilbage til der, hvor de kom fra i løbet af livet. På landsplan vender 14,3 procent tilbage igen. Tallet på Langeland er dog en del lavere og ligger på omkring otte procent. Dette kan på mange måder ses problematisk, men øens borgmester Tonni Hansen er de dog ikke alt for pessimistiske. Tallene for 2017 er endnu ikke gjort op, og her håber han på, at den negative tendens bliver ændret. De har både billige boliger og masser af natur, så dette har ikke været årsagen til, at familierne ikke vender hjem. Årsagen er i stedet blandt andet, at øen ikke har kunne tilbyde attraktive jobs til de tilflyttende, hvilket vægtes højt, hvis man skal have den økonomiske situation til at køre rundt i en børnefamilie. Analysen, der er foretaget i hele landet, peger på, at gode jobmuligheder, attraktive og tilgængelige boliger, gode faciliteter og børneomsorg samt natur er noget af det, der får folk til at flytte til eller tilbage til et område. Vil du vide mere om Langelands situation eller undersøgelsen, så læs hele artiklen her.